Friday, September 08, 2017

Apa khabar Khazanah Fathaniyah?


Tidak dinafikan Khazanah Fathaniyah agak lama  tidak ber'suara' dalam pelbagai ruang media internet, baik laman sesawang, blog, mahupun facebook, sehinggakan ada beberapa yang bertanya perihal Khazanah Fathaniyah. 

Buat yang bertanya, terima kasih atas ingatan. Sehingga hari ini, alhamdulillah, Khazanah Fathaniyah masih terus bergerak sebagaimana rutin aktiviti biasa, di samping beberapa bulan ini dalam usaha memperbaiki beberapa perkara. Bagaimanapun akan datang diusahakan secara konsisten mengemaskini sebarang berita terkini Khazanah Fathaniyah, insya Allah!

P/S :

1) Gambar di bawah adalah antara katalog terbitan Khazanah Fathaniyah yang telah dan akan dicetak tahun 2017 ini, dan dukacikta dimaklumkan bahawa banyak yang telah habis stok. Kehabisan yang cepat ini adalah disebabkan Khazanah Fathaniyah mencetak dalam kuantiti yang terhad bagi kebanyakan judul, memandangkan peratusan buku yang perlu dicetak-ulang semula agak tinggi. Oleh itu -setelah menimbang tara pelbagai sudut- setiap terbitan tidak lagi dicetak dalam kuantiti sebagaimana sebelum ini yang minimanya sebanyak  1000 naskhah.

2) Kebanyakan terbitan cetak-ulang mengalami kenaikan harga, atas beberapa faktor yang terpaksa pihak kami laksanakan, antaranya;  kenaikan harga dari pihak pembekal (pencetak). Selain  faktor dicetak dalam jumlah minima, maka kos cetakan juga sedikit mahal yang berbeza jika dicetak dalam kuantiti banyak.

3) Beberapa judul yang dicetak ulang telah diubah kepada kaver/ kulit yang lain/ baharu. Oleh itu, pihak kami sangat menyarankan agar menyemak terlebih dahulu sebelum melaksanakan sebarang pembelian, bagi mengelakkan terjadi pembelian berulang-ulang.  


Penutup kata, segera dapatkan!

* Untuk urusan pembelian boleh dilakukan di laman sesawang rasmi Khazanah Fathaniyah ini :www.khazanahfathaniyah.com.my

* Untuk agen/ pengedar - Boleh terus menghubungi wakil Khazanah Fathaniyah di talian:

I) Telefon pejabat/ kedai : 03-4265 6444/ 03-4265 6446
II) SMS/ Whatsapp SAHAJA : 011-3753 1200

No comments: