Friday, February 26, 2010

Kaedah Pembelian (Melalui On-line)

  Untuk PESANAN MELALUI ON-LINE adalah seperti berikut :

  CARA PESANAN =
  1. Sekiranya berminat untuk membeli sebarang terbitan KHAZANAH FATHANIYAH, Tuan/ Puan boleh menghantar maklumat-maklumat berikut sebagai rujukan dan makluman kepada kami :

  a. JUDUL BUKU @ NO. KOD KITAB yang dipesan berserta KUANTITInya
  b. NAMA Tuan/ Puan
  c. ALAMAT yang lengkap (Untuk tujuan pengeposan)
  d. No. TEL (pilihan)
  e. Kaedah Pengeposan = Hanya POSLAJU sahaja (Bagi mengelakkan pelbagai masalah jika pos biasa)
  2. Seterusnya kami akan membalas dengan memaklumakan jumlah bayaran berserta no. akaun KHAZANAH FATHANIYAH (Bank Islam), sebagai rujukan Tuan/Puan untuk membuat bayaran.

  PENGEPOSAN =
  1. Pengeposan akan dilaksanakan pada hari sama sekiranya kami menerima bukti transaksi bayaran (dengan memaklumkan/ melampirkan no.rujukan transaksi) sebelum jam 12 tengah hari pada hari yang sama. Atau keesokkan hari sekiranya lewat dari jam yang dinyatakan tersebut.

  2. Tempoh penerimaan kiriman antara 3 hingga 7 hari waktu bekerja. Sekiranya lewat dari tersebut, mohon dimaklumkan kepada KHAZANAH FATHANIYAH (untuk urusan pemeriksaan di Pejabat Pos)

  3. Sekiranya terdapat permasalahan pada buku, sama ada kerosakan/ kurang halaman/ atau sebagainya, tempoh untuk pertukaran adalah 14 hari dari tarikh pengeposan dikirimkan.
  • Untuk sebarang pertanyaan/ masalah, boleh menghubungi kami di talian pejabat/ kedai buku KHAZANAH FATHANIYAH: 03-42656444.
  Sekian, semoga dipermudahkan-Nya.
  Terima kasih atas sokongan
  No comments: